Opsparen

Wilt u niet bij iedere bestelling verzendkosten betalen? Dat kan heel simpel door te kiezen voor opsparen.

HOE WERKT DAT?

* Geef bij uw eerste bestelling in het veld "Eventuele opmerkingen" aan, dat u wilt opsparen.

* U betaalt de factuur inclusief verzendkosten binnen de gestelde betalingstermijn van 5 dagen. Betaalt u niet op tijd, dan krijgt u een herinneringsmailtje. Als er geen betaling binnenkomt, worden de artikelen weer teruggeplaatst in de winkel.

* Bij een volgende bestelling geeft u opnieuw aan dat u wilt doorsparen en u betaalt de factuur, maar nu zonder verzendkosten. Het systeem stuurt u automatisch een factuur inclusief verzendkosten, maar die zal ik handmatig corrigeren, waarna u een factuur zonder verzendkosten krijgt toegestuurd en zullen de door u teveel betaalde verzendkosten teruggestort worden op uw rekening.

* Bij uw laatste bestelling (die u ook weer betaalt zonder verzendkosten) geeft u aan dat dit uw laatste bestelling is en dat u de door u bestelde artikelen toegezonden wilt krijgen. Uw bestelling wordt dan binnen 2-5 werkdagen naar u verzonden.

* Opgespaarde artikelen kunnen niet worden geretourneerd!

* DE OPSPAARTERMIJN IS MAXIMAAL 2 MAANDEN.

* De verzendkosten worden berekend volgens de huidige tarieven van PostNL en gelden binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. Stuur ons een mailtje of bel ons, dan checken wij voor u de mogelijkheden.

* Indien uw gehele bestelling niet in 1 doos past met de toegestane afmeting van 100x50x50 (voor NL), dan worden alsnog extra verzendkosten in rekening gebracht.

 

© 2013 - 2021 Le Brocant`age | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel