LEES HIER ONZE CORONA MAATREGELEN !!

De veiligheid en gezondheid van onszelf en onze klanten moet in deze onzekere tijden door het heersende coronavirus ook bij ons voorop staan.

Daartoe hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

- Bij het inpakken van uw bestelling dragen we beschermende handschoenen.
- Uw bestelling wordt verpakt in een ruimte die verder voor niemand toegankelijk is.
- Afhalen van bestellingen blijft vooralsnog mogelijk (zolang er geen lockdown is). Uw bestelling wordt ingepakt bij de deur neergezet. Contant afrekenen kan alleen met gepast geld en het geld kan worden neergelegd op een tafel. U kunt ook het bedrag ter plekke overmaken met uw bank app.
- Op de bonnefooi langskomen en rustig snuffelen in de showroom kan helaas even niet meer. Het veelvuldig aanraken of oppakken en weer terugzetten van artikelen brengt nu eenmaal onnodig risico met zich mee.
- Bezorgen door ons aan huis blijft vooralsnog mogelijk (zolang er geen lockdown is en uitsluitend in NL). Uw bestelling wordt echter niet bij u binnengebracht, maar bij de voordeur neergezet. Wij komen niet bij u binnen.

En uiteraard: we schudden even geen handen meer ter begroeting en bewaren minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij hopen van harte dat wij met deze maatregelen kunnen bijdragen aan uw en onze veiligheid. We zullen in deze crisis mogelijk steeds afhankelijker worden van online bestellen, waarbij het onze verantwoordelijkheid is dat dat op een verantwoorde en veilige manier mogelijk blijft!

We zien uw bestelling graag tegemoet!

En als laatste willen we u een welgemeende wens meegeven: blijf gezond!

Met hartelijke groet,

Le Brocant'age

 

© 2013 - 2020 Le Brocant`age | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel