Algemene Voorwaarden, Verzenden en Retourneren

Le Brocant`age is een webwinkel met de mogelijkheid om een eventuele aankoop vooraf te komen bekijken in onze showroom. Alle artikelen op de website zijn vooraf te bezichtigen in onze showroom en kunnen direct worden betaald en meegenomen.

ARTIKELPRIJZEN: Er kan niet onderhandeld worden over de prijs van een artikel. Wij streven ernaar om marktconform geprijsde artikelen aan te bieden. Alle artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij behouden ons het recht voor om artikelprijzen te wijzigen.

AFGEPRIJSDE ARTIKELEN: Afgeprijsde artikelen vallen niet onder het retourrecht.

BETALEN: Le Brocant`age biedt verscheidene betaalmethoden aan, waaronder iDeal, Betalen bij Afhalen en Vooraf Overmaken. Deze betaalmethoden worden zichtbaar op het moment dat de bestelling wordt geplaatst (in het bestelproces). Voor betaling met Credit Card of Klarna After Pay wordt € 1,00 aan betaalkosten in rekening gebracht, de overige aangeboden betaalmethoden zijn gratis.

AFHALEN: U heeft bij betaalopties gekozen voor "betalen bij afhalen". U kunt ons binnen 3 dagen na uw bestelling mailen of bellen om een afspraak te maken wanneer u de bestelling komt afhalen. Uw bestelling wordt door ons geannuleerd indien u 3 dagen na bestelling nog geen afspraak heeft gemaakt om uw bestelling op te halen. Voorafgaand aan de annulering sturen wij u een herinnering per mail.

VOORAF OVERMAKEN: indien u bij uw bestelling heeft gekozen voor Vooraf Overmaken, dan verwachten wij het totale orderbedrag binnen 3 dagen op onze rekening. Uw bestelling wordt na de termijn van 3 dagen door ons geannuleerd. Voorafgaand aan de annulering sturen wij u een herinnering per mail.

VERZENDEN: Na betaling zal het artikel zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 1-5 werkdagen naar u worden verzonden, mits er geen vakanties of andere onvoorziene omstandigheden onzerzijds van kracht zijn die tijdige verzending verhinderen. Verzending van artikelen is voor risico van de koper. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen. Echter, als iets kapot of beschadigd raakt nadat het door ons aangeboden is bij de vervoersorganisatie, zijn de risico`s voor de koper. We vergoeden geen artikelen die zoek, gebroken of beschadigd raken tijdens de verzending. Bij uw bestelling kunt u opgeven of u uw goederen verzekerd verzonden wilt hebben. Dit kunt u aangeven in het vakje "Opmerkingen" in het bestelproces. De extra kosten voor verzekerd verzenden zijn voor koper en kunnen separaat worden overgemaakt op onze rekening.

N.B.: wij verpakken de artikelen altijd in gebruikte verpakkingsmiddelen die te allen tijde voldoende stevig zijn voor de te verzenden stukken.

VERZENDKOSTEN: Wij hanteren de geldende tarieven van PostNL/DPD. Er worden geen verpakkingskosten berekend.

Verzending binnen Nederland: alle bestellingen worden verzonden met PostNL en bezorgd op het door u opgegeven adres.
Maximale afmeting van de doos: 100x50x50cm (tot een gewicht van 10 kg) of 176x78x50 cm (10-30 kg).

Verzending naar Belgie en Duitsland: alle bestellingen worden verzonden met DPD en worden afgegeven bij een ophaalpunt bij u in de buurt waar u het zelf kunt ophalen op een moment dat het u schikt.
De maximale toegestane afmeting van de doos is 100x50x50 cm.
Maximaal toegestaan gewicht: 20 kg.
Gewicht meer dan 20 kg óf een pakket groter dan de toegestane afmeting van DPD: de bestelling wordt in dat geval verzonden met PostNL. De meerkosten die hieruit voortvloeien zijn voor kosten koper en dienen separaat te worden overgemaakt op onze rekening. U krijgt hiervan per e-mail bericht.

Verzending naar alle overige landen: neem voordat u uw bestelling plaatst contact met ons op, dan checken wij de verzendkosten voor u.

Het kan voorkomen dat de verzendkosten die op de order staan niet juist zijn. In dat geval behouden wij ons het recht voor om u te vragen om een aanvulling van de verzendkosten via overmaken of zullen wij het door u teveel betaalde bedrag terugstorten op uw rekening.

De meeste artikelen kunnen worden verzonden. Indien dit niet het geval is, bijvoorbeeld in het geval van meubels of complete serviezen, dient u deze zelf op te halen en staat dit duidelijk aangegeven bij het betreffende artikel.

In overleg kan uw bestelling door ons bij u thuis of op een ander adres worden afgeleverd tegen vergoeding.

Bezorgkosten door ons aan huis:
0-20 km vanaf Eerbeek: € 10,00
20-50 km vanaf Eerbeek: € 25,00
50-100 km vanaf Eerbeek: € 50,00
100- max. 150 vanaf Eerbeek: € 75,00 (minimaal bestelbedrag € 150,-)

Bezorgkosten worden contant betaald bij aflevering of kunnen separaat worden overgemaakt op ons rekeningnummer.

Uw bestelling kan tevens bezorgd worden door een koerier. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand.


ANNULEREN: nadat u de orderbevestiging heeft ontvangen kunt u niet meer annuleren, omdat in veel gevallen de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden. U heeft te allen tijde het recht om de bestelling na ontvangst te retourneren. Zie hieronder voor de voorwaarden.

RETOURNEREN: u heeft het recht om online bestelde artikelen te retourneren zonder opgave van reden, mits de artikelen niet kapot of beschadigd geraakt zijn tijdens het vervoer. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen een mail waarin u aangeeft dat u uw (gedeeltelijke) bestelling wilt retourneren en om welk(e) artikel(en) het gaat. ZONDER VOORAF BERICHT WORDT EEN ARTIKEL NIET DOOR ONS TERUGGENOMEN EN VERVALT UW RECHT OP GELDELIJKE VERGOEDING.
U heeft daarna nog 14 dagen de tijd om uw artikel(en) retour te sturen. U neemt zelf de verzendkosten voor het retourneren voor uw rekening. De artikelen dienen zo mogelijk in de originele verpakking, maar in elk geval in de staat waarin wij het naar u hebben verzonden, retour te worden gestuurd, deugdelijk verpakt en met dezelfde vervoerder die de bestelling bij u heeft bezorgd. Tevens dient uw retourzending vergezeld te gaan van een track&trace code die u naar ons dient te mailen, zodat wij het pakket kunnen volgen.

Retourneren onder rembours, ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet door ons geaccepteerd, noch beschadigde of gebroken artikelen. IN DAT GEVAL VERVALT UW RECHT OP GELDELIJKE VERGOEDING.

U krijgt het bedrag van het geretourneerde artikel exclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening, mits aan bovenstaande voorwaarden is voldaan. In geval van vakantie of onvoorziene omstandigheden onzerzijds kan de terugbetaling langer duren dan 14 dagen.

Let op: artikelen die door u zijn gekocht en/of afgehaald in de showroom of door ons bij u in huis zijn bezorgd vallen niet onder het retourrecht tenzij met Le Brocant`age van tevoren een eventuele zichttermijn is afgesproken. In dat geval draagt u zelf de zorg voor het retourneren en de eventueel daaraan verbonden kosten. U krijgt in dat geval de artikelprijs van de geretourneerde goederen vergoed exclusief de eventueel door ons gemaakte transportkosten. Wij nemen geen goederen terug die beschadigd zijn geraakt bij u thuis of tijdens uw eigen vervoer.

RESERVEREN: wij kunnen op uw verzoek een artikel voor u reserveren, zodat u het op een later tijdstip kunt ophalen. Zonder tussentijds bericht uwerzijds wanneer u het artikel wilt komen ophalen blijft een door ons gereserveerd artikel maximaal 7 dagen gereserveerd, daarna behouden wij ons het recht voor om eenzijdig de reservering op te heffen. U ontvangt in dat geval altijd een bericht van ons, telefonisch of per e-mail.

U mag er ook voor kiezen om een aanbetaling te doen, dan blijft de reservering voor onbepaalde tijd bestaan, tot op het moment dat u het betreffende artikel heeft opgehaald. Aanbetalingen kunnen uitsluitend worden gedaan in vooraf overleg.

GARANTIE: alle aangeboden artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en aangekocht en hebben een verleden met vaak normale gebruikssporen. Wij proberen zo secuur mogelijk te zijn in de vermelding bij een artikel wat de eventuele gebreken zijn. Wij stellen ons derhalve niet aansprakelijk voor gebruikelijke onvolkomenheden die inherent zijn aan de ouderdom van een artikel.

De kleuren op de artikelfoto`s kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit mag geen aanleiding zijn voor schadevergoeding dan wel ontbinding van de koopovereenkomst.

Voor type- en/of drukfouten stelt Le Brocant`age zich niet aansprakelijk. De klant kan daaraan geen rechten ontlenen.
Mocht u nadere informatie wensen, neem dan contact met ons op, dan weet u precies waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

*****************************************(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2020 Le Brocant`age | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel