Retourneren / Herroeping

Bevalt een artikel niet? Geen probleem.

Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail of laat telefonisch weten welke artikelen u wilt retourneren (info@lebrocantage of 06-54942006). U hoeft daarbij geen reden op te geven.

Stuur het artikel na uw retourmelding binnen 14 dagen terug, deugdelijk verpakt en zo mogelijk in de originele verpakking.

Retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Tarieven zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van het pakket. Raadpleeg uw vervoerder voor de exacte tarieven.

Retour artikelen die onder rembours worden verzonden, worden door ons niet geaccepteerd.

Het totaalbedrag inclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen na uw retourmelding op uw rekening teruggestort als u de gehele bestelling terugstuurt. Heeft u meerdere artikelen in 1 pakket ontvangen en wilt u een deel van de bestelling retourneren, dan worden de verzendkosten van de retourzending niet vergoed.

Mocht het artikel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het artikel te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het artikel aan u doorberekenen. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed en zorgvuldig verpakt is.

Verzendkosten worden vergoed voor ten hoogste het bedrag dat u er bij uw bestelling voor heeft betaald.

Als het ons onverhoopt niet lukt om tijdig terug te betalen, zullen we dat altijd laten weten.

 

 

 

 


 

© 2013 - 2024 Le Brocant`age | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel