Garantie en Klachten

Garantie

Vrijwel al onze artikelen hebben vaak al een behoorlijk lang leven achter de rug en daar horen nu eenmaal ook gebruikssporen bij. In de beschrijving bij de artikelen proberen we zo accuraat mogelijk te vermelden wat eventuele gebreken zijn.

Normale gebruikssporen die bij de ouderdom van een artikel passen mogen geen reden zijn tot reclameren, dit geldt ook voor afwijkingen in kleuren van een artikel in het echt ten opzichte van de kleuren op de foto's.

Bij twijfel om welke reden dan ook, neem vooral even contact met ons op, wellicht kunnen we door te overleggen u een gerichter idee geven van hoe het artikel er echt uitziet.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lebrocantage.nl , dan kunnen we samen kijken naar een voor beide partijen bevredigende oplossing.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

© 2013 - 2024 Le Brocant`age | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel